Nincs áruházi készleten

Készletinformáció

5.499 Ft / darab

Egységár: 7.332 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Supralux aqua primer alapozó 0,75l. Könnyű felvitel, gyors száradás kiváló tapadás minden felületen, megfolyásmentes felület.

Szín: fehér
Átfesthetőség: 4 óra
Száradási idő: 3 óra
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Kiadósság: 9 m2/l
Kellékszavatosság: 2 év
Termék mélysége: 9.9 cm
Termék szélessége: 9.9 cm
Termék magassága: 11.9 cm
Felhasználási mód: A felület legyen tiszta, száraz és zsírtalanított, por- és egyéb szennyeződéstől mentes. A régi bevonatnak teljesen tisztának (rozsda-, olaj-, por-, és nedvességmentesnek) kell lennie. Fafelületek esetén a felületnek légszáraznak kell lennie. Festés előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A megfelelően előkészített és finoman csiszolt belső felületek, PVC, alumínium, réz, vakolat, csempe, gipszkarton, már festett felületek és a radiátorok festéséhez nem szükséges alapozó. Oldószeres alapozóra csak 1 év elteltével kenhető fel. Kültérben minden más esetben Supralux Aqua Primer alapozó használata ajánlott 2 rétegben, megfelelő korrózióvédelem is csak így érhető el. Különösen függőleges felületre történő felhordáskor fontos, hogy a festéket ne hígítsuk túl (max. 5-10%-ban hígítható) és egyenletesen, ne túl vastagon hordjuk fel. Kerüljük a kis hőmérsékleten történő alkalmazást (az alapfelület +5°C alatt ne legyen) és a túlságosan vastag réteg felhordását, mert ilyenkor a száradási idő meghosszabbodik. A festést lehetőleg pormentes helyen végezzük.
Hígíthatóság: Különösen függőleges felületre történő felhordáskor fontos, hogy a festéket ne hígítsuk túl (max. 5-10%-ban hígítható) és egyenletesen, ne túl vastagon hordjuk fel.
Kiszerelés: 0.75 liter
Felhordási felület: fém, fa, kemény PVC
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#19.9 cm x 11.9 cm x 9.9 cm1.17 kg

Használati útmutató

Hibát találtál az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és értesülj akcióinkról az elsők között!