Oldal tetejére

GUTTABETA STAR FELÜLETSZIV.LEMEZ SZIGETELÉSVÉDŐ 2M SZÉLES

Termékelégedettség : 
(0 db értékelés alapján)
GUTTABETA STAR FELÜLETSZIV.LEMEZ SZIGETELÉSVÉDŐ 2X20M Anyagnagy sűrűségű polietilén (HDPE) Domborulatok száma m2 –enként : kb. 1860 Légtérfogat domborulatokra : kb. 5 l/m2 Nyomószilárdság kb. 400 KN/m2 (40 tonna /m2) Hőállóság: - 40°C- tól + 80°C- ig Biológiai tulajdonságok:... Bővebben
999 Ft / m2
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
  • Csomagár: 999 Ft
  • Egységár: 999 Ft / m2
  • Cikkszám: 260578
  • Márka: Gutta
m2
Csomagban értékesítjük!
GUTTABETA STAR FELÜLETSZIV.LEMEZ
SZIGETELÉSVÉDŐ 2X20M

Anyagnagy sűrűségű polietilén (HDPE)
Domborulatok száma m2 –enként : kb. 1860
Légtérfogat domborulatokra : kb. 5 l/m2
Nyomószilárdság kb. 400 KN/m2 (40 tonna /m2)
Hőállóság: - 40°C- tól + 80°C- ig
Biológiai tulajdonságok: Gomba- és baktériumvésszel szemben ellenálló, gyökérálló, nem rothadó
Fiziológiai tulajdonságok: Ivóvíz szempontjából problémamentes
Égési tulajdonságokB2 a DIN 4102 szerint

Előnyök
-az ivóvízre nézve problémamentes
-rothadásmentes
-nagy nyomásállóságú
-jó fajlagos ütőmunkájú
-rugalmas
-ütés- és törésálló
-nagy szakítószilárdságú
-kopásálló

Felhasználási javaslatok
-alapfalvédelem
-víztelenítési rendszerek
-tisztasági rendszerek
-tetőre való növénytelepítés
-esztrich aljzatok
-szigetelések védelme
-pincefalak kiszárítása

A Guttabeta Star egy új, bejegyzett és szabadalmaztatott szigetelésvédő dombornyomott lemez, melyet a Gutta úgy fejlesztett ki, hogy minden más szigetelésvédő dombornyomott lemeznél jobban ellenálljon a mechanikai nyomásnak, anélkül, hogy ez a többi fizikai és kémiai jellemzőjén rontana. Az új Guttabeta család tanulmányai és tervezése mind az új HDPE keverékre, mind pedig a domborulat- a termék különleges mechanikai teljesítményét biztosító- formájára és szerkezetére vonatkoznak.

Ha tekintetbe vesszük, hogy a piacon általában kapható termékek terhelési ellenállása a mechanikailag gyengébb termékek 120 kN/m2 értékétől a jobbak 230 kN/m2 értékéig terjed, könnyű rájönni, mekkora minőségi előny t kínál a Guttabeta Star a piacon jelenleg megtalálható egyéb termékekkel szemben. A Guttabeta Star egy sor megoldást kínál, melyek minőségileg és mechanikailag kivételes tervezésűek és felépítésűek.

A guttabeta® Star szigetelésvédő dombornyomott rendszerek jelentik az ideális megoldást akkor, ha az építmények alapfalvédelméről és biztonságáról van szó.
A guttabeta® Star szigetelésvédő dombornyomott rendszerek nagy sűrűségű polietilénből állnak (HDPE). Az alapfalak védelme mellett az építmény jó szellőzését is biztosítják. Megóvják a falakat és szigeteléseket a nedvességtől, gyökérállóak és könnyen fektet
A guttabeta® Star szigetelésvédő dombornyomott rendszerek hatékony védelmet nyújtanak a feltöltésnél és az alapfalnak kiegészítő hőszigetelést adnak.
A guttabeta® Star szigetelésvédő dombornyomott rendszerek további alkalmazási területei: az esztrich- padlók védelme a felszálló nedvességgel szemben, tisztasági rétegként az aljlemezek alatt, vagy közbülső rétegként a tetőkre való növényzet-telepítésnél.
  • Kellékszavatosság: 2 év
Aktuális akcióink!