Padlóalátét

28 termék

Padlóalátét kategóriában 28 termék közül választhatsz a Praktiker webshopban. Teremts egyedi enteriőrt, válassz Praktikusan!

/
2

Neked ajánljuk

Egy jó padló akár életre szóló beruházás is lehet. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, a megfelelő padlóalátét kiválasztása elengedhetetlen.

Építkezés, felújítás esetén érdemes a padlóburkolat típusának megfelelő padlóalátétet választani. A Praktiker választékában találhatsz vinyl padlóhoz, laminált padlóhoz és padlószőnyeghez is alkalmas padlóalátétet. Kiválasztásnál ne felejtsd el figyelembe venni az általad használt fűtéstípust sem, hiszen más padlóalátét szükséges padlófűtéshez, valamint hagyományos fűtéshez is.

A hőszigetelő padlóalátét változatokkal csökkenthetjük energiaköltségeinket. A hangszigetelő padlóalátétek által pedig csendesebbé tehetjük lépteinket.

Fontos szempont a padlóalátét kiválasztásánál, hogy csúszásgátló legyen, hogy a használat során a padlólapok ne mozduljanak el eredeti helyzetükből. Emelett fontos, hogy megfelelő teherbírással, aljzatkiegyenlítő-hatással, valamint párazáró képességgel rendelkezzen. 

Padlónk élettartalmát is jelentősen megnöveli egy helyesen, a típusnak megfelelően kiválasztott padlóalátét, mivel megvédi azt a ránehezedő súlyok okozta terheléstől. 

Fontos szempont egy padlóalátét lerakásánál, hogy egyszerű és gyorsan kivitelezhető legyen. Kínálatunkban megtalálható „PUZZLE” kialakítású padlóalátétek segítségével pedig gyerekjátékká válik a folyamat, hiszen a szigetelőszalag kiküszöbölésével és a kirakószerű kialakítással te is gyorsan el tudod helyezni a padlóalátét lapokat. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!