Készleten 14 áruházban

Áruházi átvétel akár 4 órán belül.

7.999 Ft / darab

Egységár: 7.999 Ft / l

Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatod megRészletek

Termékjellemzők

Csomagolási és súly információk

Dokumentumok

Vásárlói vélemények

Jótállás, szavatosság

Színélénkítő, víztaszító kőkezelőszer. - Fagykár elleni védelem - Felhasználás alsó hőmérséklethatára (beleértve a kezelendő felületé is) +10 °C - Felhasználás felső hőmérséklethatára(beleértve a kezelendő felületé is) +30 °C - Teljes száradási idő (20 °C-on): 24 óra - Igénybe vehető: 24-48 óra után - Tájékoztató anyagszükséglet: 0,1-0,2 kg (1-2 dl)/m2
GHS05 Maró
Kellékszavatosság: 2 év
További jellemzők: Fagyveszélyes
Termék magassága: 24 cm
Egyéb tulajdonságok: GHS05
Termék szélessége: 8 cm
Termék mélysége: 8 cm
Felhasználási mód: A kész burkolatot, ill. a kezelendő, ép, szilárd kőfelületet mindennemű szenynyeződéstől (zsír, olaj, moha, mechanikai és egyéb szennyezések) meg kell tisztítani. Régi, erősen igénybevett/szennyezett felület tisztítása nagynyomású vízsugárral, esetleg gőzborotvával történhet. A terméket hígítás nélkül használjuk! Ecseteléssel (esetleg szórással) a kő szívóképességének megfelelő mennyiségben, egy rétegben – alkalmazzuk. Ügyeljünk arra, hogy a teljes mennyiség beszívódjon, a felületen folyadék ne maradjon! A felesleget szívóképes textíliával itassuk fel. Figyelem: - A Kőbalzsam csak szívóképes felületek kezelésére használható! - A kezelendő felületek nem lehetnek átforrósodva! - A kezelendô felületen mindig végezzünk próbakezelést! A próbakezelt, megszáradt felületet ajánlatos egy éjszakára vizes szivaccsal letakarni és másnap a víz felszáradása után megvizsgálni, hogy nem fehéredik-e ki a felület. Ha a felület kifehéredik, ez azt jelenti, hogy kezeléskor a be nem szívódott anyagfelesleg nem lett tökéletesen leitatva, ezért a munkafolyamatot nagyobb gondossággal kell végezni. - A próbakezelés után számíthatjuk ki és ellenőrizhetjük, pl.a szükséges anyagmennyiséget, vagy a szer hatékonyságát! - Figyeljünk az egyenletes anyagfelhordásra, mert az egyenetlen anyagfelvitel foltosodást okozhat! A kezelt felületet a teljes kiszáradásig (48 óra) víz/csapadék és fagyhatás nem érheti!
Alkalmazási terület: Szívóképességgel rendelkezô természetes kövek, tégla, cserép, mészkô, továbbá szilikátbázisú járó-és falfelületek impregnálására, az esztétikai megjelenés fokozása, és idôjárás elleni védelem biztosítása céljából. Külsô és belsô, új vagy régi felületre egyaránt alkalmazható. A termék vízszigetelés pótlására, helyettesítésére nem alkalmas, víznyomás esetén használata nem javasolt.
Csiszolhatóság : Nem kell csiszolni.
Felhordási felület: beltéri falfelületre
Kiadósság: 13-14 m2/l
Kiszerelés: 1 liter
Száradási idő: 24 óra
SorszámCsomagolás Bruttó tömeg
#18 cm x 24 cm x 8 cm1.13 kg

Használati útmutató

Hibát talált az oldalon vagy a termék leírásában?

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!