Velux ablak és kiegészítő

60 termék

Velux ablak és kiegészítő kategóriában 121 termék közül választhatsz a Praktiker webshopban. Építkezéshez, felújításhoz válassz Praktikusan!

/
3

Neked ajánljuk

Miért jó a tetőtéri ablak? Egyrészt vannak olyan emeletes házak, ahol a tetőtéri ablak az egyedüli megoldás ablak kivitelezésére. Másrészről egy jól szigetelt VELUX tetőablak számos előnnyel rendelkezik, a sok természetes fény beengedése, a megfelelő szellőzés, energiatakarékosság csak néhány a számos jó tulajdonsága közül. 

A régi tetőtéri ablakok jellemzője, hogy télen túl sok hideget, nyáron túl sok meleget engednek be, elvetemedhet a szerkezetük, így megnehezedik a nyitás és a zárás folyamata. Továbbá a régi eszközöknél hátrányt jelenthet, hogy egész télen párás az ablaküveg, állandó a huzat az ablakkeret felől és kiszökik a drága fűtési energia. A jelenlegi elvárásoknak megfelelő tetőtéri ablak jóval nagyobb komfortot nyújt, és hosszú évekig, sőt évtizedekig hibátlanul működik. Energiát spórol a tulajdonosának, segítségével hatékonyan lehet szabályozni a belső hőmérsékletet, a tetőtér beépítése növeli a ház értékét, főképp a jó minőségű VELUX ablakok használatával. 

Egy modern tetőablak segítségével napkeltétől napnyugtáig nincs szükség mesterséges fényre, jól tervezettségének köszönhetően a nap során a lehető legnagyobb mennyiségű fényt engedi be, ezáltal sokat lehet spórolni az energiaszámlán, hiszen amíg a nap fenn van, nem kell villanyt kapcsolni, a beszűrődő fény elegendő megvilágítást nyújt tavasszal és nyáron de még az őszi és téli hónapokban is! 

Tetőtér vagy padlástér beépítésével a családi házban nagyon sok plusz helyet nyerünk, továbbá az ingatlan értékét is növeli. A Velux kínálatban megtalálható a tetőablakokon kívül tetőkibúvó, mely kisebb méretű a tetőablakoknál. 

A kényelmet szúnyogháló, távnyitó rúd és annak hosszabbítója, fényzáró, sötétítő és hővédő roló biztosítják. A kellékek közt elérhető szúnyogháló, illetve adapter szúnyoghálóhoz, amely a meleg időszakokban nagyon praktikus rendszeres szellőztetés esetén bogarak ellen. Ha csak egy-egy kellékre van szükség, beszerezhető önmagában a burkolókeret, profilos burkolókeret, tetőtéri ablak, vagy az ablakkeret magában, ezeken felül fénycsatorna, tetőkibúvó és az árnyékoló kellékek. 

Tetőablak használható nemcsak hálószobába, de nappaliba, sőt konyhába és fürdőszobába is, tehát jóformán bárhová beilleszthető a házban. Dolgozószobákba is tökéletes, hiszen elegendő szellőztetési lehetőséget nyújt és sok fényt enged be a nap folyamán. Legnépszerűbbek a fa és műanyag borítású kivitelek.

Iratkozz fel hírlevelünkre

és elsőként értesítünk!