Oldal tetejére

Vezesse a legmodernebb BMW-ket és MINI-ket Budapesten, a DriveNow prémium közösségi autómegosztó szolgáltatásával!

Fontos számunkra a fenntarthatóság és környezettudatosság, ezért minden olyan szolgáltatást támogatunk, amely ehhez hozzájárul. Legyen szó újrahaszonsításról, környezetvédelemről, vagy városunk terhelésének csökkentéséről. A DriveNow carsharing szolgáltatás Wallis cégcsoportunk tagja, így szeretnénk mi is ezzel támogatni a városi közlekedés új megoldását.

Miért érdemes regisztrálni?
Az online rendelés és házhozszállítás gyakran kényelmes, mégis van, hogy a személyes választás és vásárlás nélkülözhetetlen. Saját autó nélkül, tömegközlekedéssel hazaszállítani a megvásárolt termék(ek)et nem egyszerű, olykor szinte lehetetlen. Ha van saját autója, de nem megfelelő méretű, nekünk erre is van megoldásunk!

A DriveNow-val hiszünk abban, hogy egy olyan újfajta szemléletet tudunk kialakítani, amely a saját autóhoz való viszonyt új perspektívába helyezi, és egy felelősebb, környezettudatosabb magatartáshoz vezet. Élvezze a korlátlan szabadságot, csak válasszon egy autót, vezesse perc- óra- vagy napidíjas alapon és parkoljon le zónán belül ingyenesen. A biztosítás, tankolás és parkolás díját a DriveNow állja, így a budapesti közlekedés kényelmes, egyszerű és egészen egyedülálló élmény. Városszerte 240 lenyűgöző felszereltségű BMW és MINI modell várja; csak regisztrálnia kell és már indulhat is! Tapasztalja meg a car sharing új dimenzióját és élvezze a prémium szolgáltatások előnyét.

Regisztráljon 9 990 Ft helyett most INGYEN!

Az akció 2019. november 30-ig vagy visszavonásig érvényes.

REGISZTRÁLOK

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével