Oldal tetejére

A nyári időszak tökéletesen alkalmas a nagy, esti beszélgetésekre, de ez az évszak ad otthont a kerti partiknak is. A fény nappal éltet, éjjel pedig egyedülállóan öltöztet. Lássuk, mivel dobhatjuk fel a kert éjszakai szépségét a praktikum és a kreativitás mentén.

A jó idő beköszöntével a kisebb ünnepségeket, születésnapokat, névnapokat is megrendezhetjük a kertünkben vagy a teraszon. Nem kis feladat ez, és anyagilag is megterhelő tud lenni akárcsak egy tíz fős meglepetésbuli is. Óhatatlanul eszünkbe jut, hogy a kertbe is kellene pár díszítőelem, de már nem engedhetjük meg magunknak a drága, pont az ilyen ünnepeket megcélzó csecsebecséket.

Bővebben >

Mindegy, hogy a home office áldás vagy átok, egyik legnagyobb előnye, hogy az ember teljesen szabadon dönt arról, hogy a munkaállomását hogyan alakítja ki. De hogy a munkahelyünket ne keverjük össze otthonunk személyes terével, illetve hogy annak kialakítása ne menjen a hatékonyság rovására, nem árt megfogadni néhány tanácsot.

Bővebben >

15 érv a tapéta mellett
Bár a papíralapú faldísz nem most éli reneszánszát, és sokak fejében még mindig a nagymama nappalijának dekorációs elemeként él, érdemes újragondolni a műfajt. Mutatunk 15 példát, ami bizonyítja, a tapéta mennyire egyedi és különleges választás lehet.

Bővebben >

Ablakkal szembe, konyhába ne: a tükör elhelyezésének aranyszabályai
A tükör, mint dekorációs elem, maga a lehetőségek tárháza: a kis tereket megnöveli, a sötéteket fénnyel tölti meg, eleganciát kölcsönöz nekik. Hogy mindezt elérje, egy feltételnek mindenképp teljesülni kell: a megfelelő felfüggesztésnek.

Bővebben >

7 dekortrend, amit idén elfelejthetünk
Aki szereti az otthonát dekorálni, átrendezni, felújítani, az tudja, ebben a folyamatban az első és legfontosabb az inspiráció. Tetszik, nem tetszik, ennek egyik leggyakrabban használt csatornája a Pinterest.

Bővebben >

A téli szürkeség ellen: dekoráljuk a lakást fényfüzérrel!
A fényfüzérek nemcsak az ünnepekre teremtenek hangulatot a lakásban, de az egész fényszegény téli időszakot meghittebbé és barátságosabbá varázsolják, ha nem pakoljuk el őket karácsony után. Ilyenkor a legnehezebb megbirkózni a szürkeséggel, amikor már rég véget értek az ünnepek, a vitamintartalékaink kifogyóban, de még előttünk a február.

Bővebben >

3 olcsó megoldás igazi kandalló helyett
Ma már akár egy hetedik emeleti panellakásban is lehet kandallónk, ha erre vágyunk. Persze nem igazi, hanem látványkandalló, de a meghitt otthoni hangulatot ezek is megteremtik, és némi melegséget is adnak. Többféle megoldás közül választhatunk, és ezek mind jóval kevesebbe kerülnek, illetve egyszerűbben beszerelhetők, mint az igazi kandallók.

Bővebben >

Ezek lesznek 2017 divatszínei a lakberendezésben
Év végén jön el az az időszak, amikor a nagy festékgyártók közzéteszik a következő évet meghatározó színeket, amelyekből általában egy jól körülhatárolható trend olvasható ki. Az eddigi évekhez hasonlóan jövőre is velünk maradnak a barátságosan tompa árnyalatok, a pasztellek, és előretör a nyugalmat és természetközeliséget sugárzó zöld.

Bővebben >

Ez lesz a trend 2017-ben a lakberendezésben
A lakberendezési divatok évről évre változnak, de a lakásunkat nem alakítjuk át ilyen gyakorisággal. Ennek ellenére minden évben izgalmas látni, milyen irányzatok törnek előre, és milyen trendekkel találkozhatunk majd a lakberendezési magazinok lapjain. Lássuk, mit hoz 2017 a lakberendezésben!

Bővebben >

5 tipp, hogyan tegyük olcsón otthonosabbá a lakást
Nem kell vagyonokat költeni ahhoz, hogy otthonos hangulatot teremtsünk a lakásban, néhány apró részlet többet ér a több százezer forintos dizájnbútoroknál. Most ehhez adunk hasznos ötleteket.

Bővebben >

5 dolog, amivel olcsón feldobhatjuk a házunk bejáratát!
A bejárati ajtó környéke elsősorban karácsonykor kap nagyobb figyelmet, amikor kikerül egy karácsonyi kopogtató, és a kertben feltesszük a karácsonyi fényeket. Ezen túl is érdemes törődni a háznak ezzel a részével, hiszen mindennap ezt pillantjuk meg először, amikor hazaérkezünk, és a vendégeink is ezt látják meg elsőként.

Bővebben >

5 érv a műfenyő mellett
A karácsony legfontosabb kelléke a fenyőfa, ami alatt elhelyezhetjük az ajándékokat, és egészen vízkeresztig gyönyörködhetünk benne. Sokan el sem tudják képzelni az ünnepet fenyőillat nélkül, de nem feltétlen kell emiatt minden évben kivágni egy fát. Végigvettük, milyen előnyökkel jár, ha műfenyőt választunk.

Bővebben >

Hogyan díszítsük a karácsonyfát? A tökéletes dekor 3 lépésben.
Karácsonyfát díszíteni mindenki tud, de ha azt szeretnénk, hogy olyan legyen a végeredmény, mint a karácsonyi filmekben, akkor érdemes betartani a következő lépéseket.

Bővebben >

 • Bankkártyás fizetés

  Egyszerű, pontos, gyors, biztonságos megoldás és ráadásul kényelmes is!
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Törzsvásárlónk

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.