Oldal tetejére

Csináld magad: tervező 2020-ra

Mérföldkőhöz érkeztünk - sok tekintetben. Sorolom is őket: három év után elköszönök ezen a fórumon és szívemben hálával és örömmel gondolok a kedves Olvasókra, hogy ötleteket adhattam, melyeket ha "csak" élvezettel olvastak, inspirálódtak, már akkor megérte!

tervező

Igazából az egész kreatív alkotási munkámmal kapcsolatban is komoly döntést hoztam, hiszen a DIY oldalunk ilyen formában nem működik majd tovább. Természetesen az összes korábbi anyagunk, munkamenet-leírásunk és receptünk elérhető marad. A Praktiker blogra, 3 év alatt felkerült, 59 anyagunkat IDE gyűjtöttük össze.

Harmadik pedig egy érdekes pont, méghozzá a záró bejegyzésünk merőben más lesz, mint az eddigi ötletek, melyekkel készültünk. Ez most egy egyszerű - mint, ahogy eddig is megszokhatták -, de akár az egész jövő évben (hétről-hétre, hónapról-hónapra) hasznos ötlet lesz, melyet igazából csak ki kell nyomtatni. Se ragasztó, se fűrész, de még csak egy ceruza-radír kombó sem kell az elkészítéséhez!

Köszönet, hála részünkről, és sikeres, egészséges, álmok valóra váltásában gazdag új évet kívánunk!

tervező

Amire szükségünk lesz

  • letölthető fekete-fehér sablonok (HAVI és HETI)
  • letölthető színes sablonok (HAVI és HETI)
Töltsék le akár a fekete-fehér, akár a színes változatokat és nyomtassák ki! Használják heti teendőik összeírására, vagy havi projektjeik áttekintésére a szeretettel készített tervezőinket!

Kövessék a Praktikert a Facebookon!

Hasznos volt ez az oldal?