Oldal tetejére

Csináld magad: 5 egyszerű adventi koszorú

Adventi koszorút nemcsak a boltban lehet vásárolni, a legegyszerűbb, saját készítésű darabok is lehetnek meseszépek. Mutatunk öt mintát. 

Minimál adventi koszorú

adventi koszorú

Az egyszerű is lehet nagyszerű: nincs ez másképp az adventi koszorúkkal sem. Ehhez a koszorúhoz például nem kell más, csak egy koszorúalap, egy tetszőleges színű szalag, négy gyertya, díszek és ragasztó. Elkészítése pofonegyszerű: csak fel kell tekerni a koszorúra a szalagot, majd ráerősíteni a gyertyákat és a díszeket. A végeredmény magáért beszél. 

adventi koszorú

A szalag helyett használhatunk spárgát is! 

Mézeskalács adventi koszorú

adventi koszorú

Aki nem szeretne koszorúalapokkal, fenyőággal és szalagokkal bajlódni, keverje ki mézeskalácsból az idei adventi koszorút. Ehhez tényleg nincs szükség másra, mint egy jó receptre és négy gyertyára

Adventi koszorú ágakból

adventi koszorú

Az újrahasznosítás szellemében készült az ágakból megépített adventi koszorú, amihez nem kell más, mint egy drót koszorúalap, jó sok faág és spray festék, amivel tetszőleges színre fújható az összeállított koszorúalap. Erre aztán jöhetnek a mécsesek és az extra díszek. 

Adventi koszorú tobozból

adventi koszorú

Dió, fahéj, toboz, gesztenye, mandula, makk, mogyoró: se szeri se száma a természet azon díszeinek, amit a koszorúra tűzdelhetünk. 

Kövesse a Praktikert a Facebookon!

Hasznos volt ez az oldal?