Oldal tetejére

FID 50 GREEN K 4 DB POLISZTIROL LAP DÜBEL

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
Legalább 50% megújuló nyersanyagból készült és ezáltal nagy mértékben környezetbarát. Hatékony és biztos tartás mint a hagyományos FID dübelnél. A dübel közvetlenül a szigetelőanyagba szerelhető és így hőhídmentes rögzítés kapunk. Az FID dübel geometriai kialakítása egyszerű,... Bővebben
1.999 Ft / doboz
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
  • Csomagtartalom: 4 darab
  • Egységár: 499,75 Ft / darab
  • Cikkszám: 297126
  • Márka: Fischer
Mennyiség doboz Kedvencek
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 990 Ft
Fix 24 Ide kattintva megtekintheti a fix24 szakember ajánlásait: Ezermester
Legalább 50% megújuló nyersanyagból készült és ezáltal nagy mértékben környezetbarát. Hatékony és biztos tartás mint a hagyományos FID dübelnél. A dübel közvetlenül a szigetelőanyagba szerelhető és így hőhídmentes rögzítés kapunk. Az FID dübel geometriai kialakítása egyszerű, előfúrás nélküli szerelést tesz lehetővé vékony szigetelőanyagokba is, ezáltal idő takarítható meg. A FID 50 vékony hőszigetelésekbe alkalmazható minimum 50mm-es vastagságtól. A FID 90 vastagabb hőszigetelésekbe és nagyobb terhelés elviselésére alkalmas. Egyszerűen és gyorsan szerelhető szimpla bit behajtóheggyel és ezáltal egy gyors és gazdaságos rögzítést kapunk.

A becsavarás történhet akkus csavarozó segítségével vagy egyszerű csavarhúzóval.
Az éles spirálmenet becsavaráskor belevágja magát a szigetelő anyagba.
FID 50 esetén a felszerelendő tárgy a dübelszerelés után 4,5-5 mm átmérőjű faforgács-csavarral, míg FID 90-nél 6 mm átmérőjű faforgács-csavarral rögzíthető.
A víz bejutásának elkerülése végett a dübel peremét a szerelés után építőszilikonnal kell tömíteni.
Előfúrás javasolt (6 mm) vakolatnál.

Alkalmazás: Kis terhek rögzítéséhez vakolt és vakolatlan szigetelőanyagok esetén.
Felhasználási terület: Homlokzat (ETICS)Szigetelő szerkezet, Elektromos szerelvény, Hűtés és klímaszerkezetek, Akusztika
  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 14.6 cm
  • Termék szélessége: 7.5 cm
  • Termék mélysége: 2.7 cm