Oldal tetejére

GK S GREEN K GIPSZKARTON DÜBEL 5DB + CSAVAR

Termékelégedettség: 
Ideális választás sorozatszereléseknél. Legalább 50% megújuló nyersanyagból készült és ezáltal nagy mértékben környezetbarát. Hatékony és biztos tartás mint a hagyományos GK dübelnél. A mellékelt gipszkartonfúró fúrási és szerelési funkciót is betölt. Ezáltal gyors és egyszerű a... Bővebben
1.799 Ft / doboz
  • Csomagtartalom: 5 darab
  • Egységár: 360,00 Ft / darab
  • Cikkszám: 297125
  • Márka: Fischer
Mennyiség doboz Kedvencek
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1.499 Ft
Fix 24 Ide kattintva megtekintheti a fix24 szakember ajánlásait: Ezermester
Ideális választás sorozatszereléseknél.
Legalább 50% megújuló nyersanyagból készült és ezáltal nagy mértékben környezetbarát. Hatékony és biztos tartás mint a hagyományos GK dübelnél. A mellékelt gipszkartonfúró fúrási és szerelési funkciót is betölt. Ezáltal gyors és egyszerű a szerelés. Az éles bemetszőmenet formazárással biztos rögzítést nyújt. ezáltal nagyfokú biztonságot érhetünk el. A kis rögzítési mélységének köszön-hetően csak kis üregre van szükség a gipszkarton mögött. Ennek eredményeként, a GK dübel ismeretlen lapvastagságoknál és üregmélységeknél is használható. A GK dübel a legtöbb csavartípussal, kampóval és szemes csavarral használható. Ez széles körben teszi lehetővé az alkalmazhatóságát.

A GK gipszkartondübel előszereléssel alkalmazható.
A GK felületig történő behajtása a hozzácsomagolt gipszkartonfúróval lehetséges. A dübel túlhúzását el kell kerülni. Ezért az akkus csavarozóval történő szereléskor a megfelelő nyomaték beállítása ajánlott.
?4,0-5,0 mm-es fa-, faforgács-, illetve lemezcsavarokkal alkalmazható.
15 mm-nél vékonyabb lapoknál előfúrás nem szükséges.
Nem alkalmas szálas gipszlapokhoz, csempézett gipszkartonhoz.

Alkalmazás: Képek, Lámpák, Elektromos szerelések, Csatlakozó tartozékok
  • Kellékszavatosság: 2 év