Oldal tetejére

RÖGZÍTŐDÜBEL 6X60MM, 10DB (SX) (SK) + CSAVAR

Termékelégedettség: 
(0 db értékelés alapján)
Különleges rögzítőmechanizmusa lehetővé teszi a használatot tömör és üreges építőanyagoknál mindössze 50 mm-es rögzítési mélységgel, ezzel is biztosítva a gazdaságos rögzítést. A speciálisan kifejlesztett dübel- és csavarkombináció biztosítja a legjobb szerelhetőséget. A... Bővebben
1.599 Ft / blk
Törzsvásárlóként akár 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg. Ne szalassza el a lehetőséget. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a kedvezményekért.
  • Csomagtartalom: 10 darab
  • Egységár: 159,90 Ft / darab
  • Cikkszám: 191381
  • Márka: Fischer
Mennyiség blk Kedvencek Listához adom
Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1.290 Ft
Különleges rögzítőmechanizmusa lehetővé teszi a használatot tömör és üreges építőanyagoknál mindössze 50 mm-es rögzítési mélységgel, ezzel is biztosítva a gazdaságos rögzítést. A speciálisan kifejlesztett dübel- és csavarkombináció biztosítja a legjobb szerelhetőséget. A rögzítődübel négy irányban terpeszt, és tömör anyagban 50 mm-es rögzítési mélység mellett a legnagyobb kihúzóerők és hajlítónyomatékok érhetők el. Betonban a hagyományos rögzítődübelekkel szemben kétszeres megengedett kihúzóerők adódnak. Az SXS univerzális rögzítődübel háromrétegű külső homlokzati burkolatokhoz is engedélyezett.
- Könnyű szerelés mellett a legnagyobb terhelhetőségek érhetők el.
- Falécekhez süllyesztettfejű Torx-csavar ajánlott.
- Fémszerkezetekhez a hatlapfejű, alátéttel kombinált csavar ajánlott.
Építőanyagok fajtája:
Beton, könnyűbeton, mészhomok tele téglák, égetett tele tégla, klinker tégla, Bims-tele és üreges téglák, gipsz építőelemek, terméskövek stb.
Rögzíthető tárgyak:
Falécek, éllécek, lécek, homlokzati és tetőszerkezetek fából, fémből és műanyagból, ajtó és ablaktokok, fémprofilok, lemezek, szigetelőanyagok, burkolatok stb.
  • Kellékszavatosság: 2 év
  • Termék magassága: 14.6 cm
  • Termék szélessége: 7.5 cm
  • Termék mélysége: 2 cm