Oldal tetejére

A családi adóvisszatérítés sokak számára nyújt lehetőséget,
hogy felújítsák, megszépítsék otthonukat.

Oldalunkon az inspirációs tartalmak mellett a különböző területekre kínálunk termékeinkkel megoldást azon Vásárlóinknak, akik lakókörnyezetükre szeretnék fordítani a visszatérítést. Az egyes területek kisokos oldalain DIY videókkal és cikkekkel nyújtunk segítséget azoknak, akik sajátkezűleg vágnának neki az egyes teendőknek.

A kertben is otthon

A vírushelyzet alatt sokan ráeszméltünk arra, hogy mennyire értékes a kertben vagy a teraszon töltött idő, ahová kiszabadulhatunk a négy fal közül. Ha kedvet kaptál arra, hogy átrendezd a környezeted, vagy csak egy is kertészkedéssel, mozgással szeretnéd levezetni a feszültséget, akkor tekintsd meg videókkal, cikkekkel tarkított kisokosunkat, mely segítséget nyújt a díszvilágítás kialakításától, a sziklakert készítésén keresztül a teraszépítésig mindent, amitől közelebb kerülhetünk az otthonos kert kialakításához.

Kert kisokos

Álmaid fürdőszobája csak rád vár!
Ha fürdőszobafelújításon töröd a fejed, akkor segítségedre lehet kisokos weboldalunk, melyben olvashatsz a 2022-es trendekről, megemlítve a csempét, a növényeket és a világítást is. Útmutató videóinkkal segítünk, ha szakember segítsége nélkül oldanád meg a felújítás egyes munkafolyamatait.

Fürdőszoba kisokos

Hidegburkolás

Padlólapot a csempéhez, vagy fordítva? 

A csempe-és padlólapválasztás során az esztétikai szempontok mellett győződjük meg arról is, hogy a kiválasztott burkolat tökéletesen eleget tesz-e annak, amire szánjuk – hiszen ahány helyiség és felület, annyi feladat. A vizes helyiségekben fontos a csúszásállóság, a konyhában fontos, hogy a tisztítószereknek ellenálljon, míg a teraszon nem árt, ha a burkolatunk hőtűrő és kopásálló. Ha beleszerettünk egy termékbe, győződjünk meg arról, hogy a mechanikai és kémiai behatásoknak ellenáll-e.

Hidegburkolás kisokos

A csempézés menete

A csempe mázas, égetett kerámia lap, ami falon vagy padlón elhelyezve vízhatlan fellületet képez. Felrakására külön szakma épül: Ők a burkolók. Egy-egy kisebb felülettel azonban magunk is megpróbálkozhatunk. Videónkban megmutatjuk, hogyan is vágjunk bele.

Melegburkolás
CIKK: A laminált padló lerakása

Laminált padló lerakása lépésről lépésre a Praktiker segítségével, hogy a padlólapok gyorsan és szakszerűen kerüljenek a helyükre! Padlófűtés és hangszigetelés esetére extra tippekkel is készültünk! Elolvasom

CIKK: Vinyl padló, a praktikus burkolat

A vinyl padló egy többrétegű, speciális műanyag, amely megfelelő merevséggel és kopásállósággal rendelkezik. Van rajta UV-réteg is, így a napfény kevésbé károsítja a hagyományos PVC padlóhoz képest, valamint keményebb felülettel is rendelkezik elődjénél, így változatos felhasználási lehetőségével kitűnő választás lehet. Elolvasom

Melegburkolás kisokos
 


CIKK: PVC-padló: a praktikus, könnyen tisztán tartható megoldás

A polivinil-klorid a kemény műanyagok közé sorolható, mesterségesen létrehozott, kémiailag rendkívül ellenálló anyag. Felhasználási területe szerteágazó, a palettán ugyanúgy megtalálható az elektromos kábelek külső bevonata, a konyhai háztartási eszközök burkolata vagy akár a kerti locsolótömlő külső borítása. Rendkívül ellenálló anyag, ezért előszeretettel alkalmazzák például lefolyócsőnek is. Jól ellenáll a hőnek.
Elolvasom

Építkezés, lakásfelújítás

Építkezés előtt álltok? Akkor jó helyen jártok! Kisokosunk különböző olvasmányokkal segít eligazodni az egyes építőanyagok között.

Építőanyag kisokosFesték, tapéta

Egy új szín vagy egy mintás tapéta sokat dobhat otthonunk kinézetén. Széles választékunkban biztosan megtalálod azt, amely a legjobban illeszkedik stílusodhoz.

Festés kisokos

CIKK: 15 érv a tapéta mellett
Mutatunk 15 példát, amely bizonyítja, hogy a tapéta egyedi és különleges választás lehet.
Elolvasom 

Bútor

Kicsit ütött-kopott már az a bizonyos bútor? Most érdemes újat venni! Legyen szó otthonod bármely helyiségéről, a Praktiker kínálatában megtalálod a számodra megfelelőt.

CIKK: Kidobás helyett, avagy mit tegyünk a már nem használt bútorokkal?
A DIY megoldások népszerűsége a mai napig töretlen.
Elolvasom


Otthonszépítés, dekoráció
Csinosítsd velünk otthonodat! 


Konyha és felszerelés

CIKK: Ezek a 2022-es konyhatrendek

Ha új konyhát tervezünk, megbizonyosodhatunk arról, hogy hatalmasat változott a világ a régi konyhánk kialakítása óta. A divatokat persze vakon követni nem szükséges, ugyanis nem csak egy-két évre újítjuk meg a helyiséget, viszont az sem jó, ha a beszerelés pillanatában már idejét múlt az új bútorunk. Cikkünkben segítünk megismerni az új, 2022-es trendeket
Elolvasom 


Világítás

Egy stílusos lámpa nem csak a világítást nyújthatja, akár dekorációként is szolgálhat otthonunkban. Kínálatunkban rengeteg lámpa közül válogathatsz, különböző kivitelben, legyen szó kül- vagy beltéri lámpáról. 

Műhely

Széles szerszámgép- és szerszámkínálatunk megoldást nyújt az otthoni munkálatokhoz, legyen szó építkezésről, felújításról vagy egy kisebb barkácsolásról. Mindezekhez munkaruhát és védőeszközöket is megtalálsz nálunk.

CIKK: Bontókalapács: mi az és mire való
Van, hogy a jó öreg szerszámokkal semmire nem megyünk, például egy betonalapzat elbontásakor. Ilyenkor egy komolyabb gépre lesz szükségünk, ami nem más, mint a bontókalapács. Cikkünkben bemutatjuk a terméket a munkavédelmi szempontokról is szót ejtve.
Elolvasom

CIKK: Milyen a jó szerszámosláda és mik a nélkülözhetetlen belevalók? 
Bemutatjuk a legfontosabb dolgokat, amik nem hiányozhatnak egyik szerszámosládából sem! Cikkünk sorvezetőjét különböző feladatkörök szerint rendezzük.

Elolvasom