Oldal tetejére

Tisztelt Vásárlóink!

A koronavírusra (COVID-19) való tekintettel szeretnénk az Önök és kollégáink egészségének védelme érdekében az alábbiakra felhívni figyelmüket:

Az Ön, más vásárlóink, továbbá munkatársaink egészsége érdekében kérjük mindig kísérje figyelmemmel és tartsa be a járványügyi jogszabályi rendelkezéseket! Számunkra vásárlóink egészsége mindennél fontosabb, így a vonatkozó szabályokat megszegő személyt az áruházunkban tartózkodó más személyek egészsége érdekében munkatársunk a szabályok betartására, ennek elmaradása esetén az áruház haladéktalan elhagyására szólíthatja fel.

Annak ellenére, hogy a veszélyhelyzet elmúlt, a vírus még mindig köztünk van, ezért továbbra is köteles mindenki az üzletben történő vásárlás során szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni.

Szabálysértésnek minősül a védelmi intézkedés be nem tartása, valamint a védőtávolság megtartásához szükséges feltételek biztosítására vonatkozó szabályok megszegése (5.000 – 500.000,-Ft)

Az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjaként arra kérünk meg mindenkit, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházainkban ne alakuljon ki tömeg.
Kérjük, áruházainkban - ha tehetik - készpénz helyett bankkártyával fizessenek, ezzel is csökkentve a készpénzes forgalom általi fertőzés lehetőségét!
Az információs pultnál és kasszáknál való sorbanálláskor az Egészségügyi Világszervezet ajánlásával lehetőség szerint legalább 1,5 méteres távolságot szíveskedjenek egymástól tartani!

Nagyvásárlói Programunk továbbra is működik
Amennyiben nagyobb tételben szeretne vásárolni, j
avasoljuk Programunkat, mellyel speciális árajánlatokra, a különlegesen kedvező fizetési feltételekre tehet szert.
Bővebb információért keresse az Önhöz legközelebbi kapcsolattartónkat (https://www.praktiker.hu/kapcsolattartok) vagy látogasson el a https://www.praktiker.hu/premium-plusz weboldalra.

A veszélyhelyzet elmúlásával egyidejűleg online vásárlás esetén újra van lehetőség áruházi, személyes fizetési módra. A személyes átvételeknél lehet előre is fizetni, azonban az már nem kötelező. A házhoz szállításnál is újra választható utánvét, mint fizetési mód és a behordás is.

2020.05.18-án minden áruházuk nyitva tartása visszaállt az eredetire:

Hétfő – szombat:
8:00 – 20:00

Vasárnap:
9:00 – 17:00

Szeretnénk a vírus terjedésének kockázatát minimalizálni, ezért minden áruházi eseményt/rendezvényt bizonytalan ideig elhalasztunk.

Vigyázzunk egymásra!

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével