Oldal tetejére

Tisztelt Vásárlóink!

Tekintettel a koronavírus (COVID-19) terjedésére és az elmúlt napok kormányintézkedéseire, szeretnénk az Önök és kollégáink egészségének védelme érdekében az alábbiakra felhívni figyelmüket:

Áruházaink továbbra is nyitva tartanak.
Az Ön, más vásárlóink, továbbá munkatársaink egészsége érdekében kérjük mindig kísérje figyelmemmel és tartsa be a járványügyi jogszabályi rendelkezéseket! Számunkra vásárlóink egészsége mindennél fontosabb, így a vonatkozó szabályokat megszegő személyt az áruházunkban tartózkodó más személyek egészsége érdekében munkatársunk a szabályok betartására, ennek elmaradása esetén az áruház haladéktalan elhagyására szólíthatja fel.
Az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjaként arra kérünk meg mindenkit, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházainkban ne alakuljon ki tömeg.
Kérjük, áruházainkban - ha tehetik - készpénz helyett bankkártyával fizessenek, ezzel is csökkentve a készpénzes forgalom általi fertőzés lehetőségét!
Az információs pultnál és kasszáknál való sorbanálláskor az Egészségügyi Világszervezet ajánlásával lehetőség szerint legalább 1,5 méteres távolságot szíveskedjenek egymástól tartani!

Nagyvásárlói Programunk továbbra is működik
Amennyiben nagyobb tételben szeretne vásárolni, j
avasoljuk Programunkat, mellyel speciális árajánlatokra, a különlegesen kedvező fizetési feltételekre tehet szert.
Bővebb információért keresse az Önhöz legközelebbi kapcsolattartónkat (https://www.praktiker.hu/kapcsolattartok) vagy látogasson el a https://www.praktiker.hu/premium-plusz weboldalra.

A kialakult egészségügyi helyzet miatt az Önök és kiszállító partnerünk egészségének védelme érdekében online vásárlásukat - házhoz szállítás és áruházi személyes átvétel esetén is - csak bankkártyával vagy előreutalással tudják kifizetni.

Szeretnénk felhívni kedves vásárlóink figyelmét, hogy a megnövekedett megrendelésszám megnövekedett kiszállítási időt vonhat maga után - azonban jelen esetben még ennek ellenére is az online vásárlás lehet a jobb döntés.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel áruházaink nyitva tartása határozatlan ideig az alábbira módosult:

Hétfő – péntek:
7:00 – 15:00

Szombat - vasárnap:
8:00 – 15:00

Áruházainkra NEM vonatkoznak a 9:00 és 12:00 óra közötti korlátozások.

Szeretnénk a vírus terjedésének kockázatát minimalizálni, ezért minden áruházi eseményt/rendezvényt bizonytalan ideig elhalasztunk.

Vigyázzunk egymásra!

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével