Oldal tetejére

Tisztelt Vásárlóink!

A koronavírusra (COVID-19) való tekintettel szeretnénk az Önök és kollégáink egészségének védelme érdekében az alábbiakra felhívni figyelmüket:

Az Ön, más vásárlóink, továbbá munkatársaink egészsége érdekében kérjük mindig kísérje figyelmemmel és tartsa be a járványügyi jogszabályi rendelkezéseket! Számunkra vásárlóink egészsége mindennél fontosabb, így a vonatkozó szabályokat megszegő személyt az áruházunkban tartózkodó más személyek egészsége érdekében munkatársunk a szabályok betartására, ennek elmaradása esetén az áruház haladéktalan elhagyására szólíthatja fel.

Továbbra is köteles mindenki az üzletben történő vásárlás során szájat és az orrot eltakaró maszkot.

Szabálysértésnek minősül a védelmi intézkedés be nem tartása, valamint a védőtávolság megtartásához szükséges feltételek biztosítására vonatkozó szabályok megszegése (5.000 – 500.000,-Ft)

Az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjaként arra kérünk meg mindenkit, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházainkban ne alakuljon ki tömeg.
Kérjük, áruházainkban - ha tehetik - készpénz helyett bankkártyával fizessenek, ezzel is csökkentve a készpénzes forgalom általi fertőzés lehetőségét!
Az információs pultnál és kasszáknál való sorbanálláskor az Egészségügyi Világszervezet ajánlásával lehetőség szerint legalább 1,5 méteres távolságot szíveskedjenek egymástól tartani!

Nagyvásárlói Programunk továbbra is működik
Amennyiben nagyobb tételben szeretne vásárolni, j
avasoljuk Programunkat, mellyel speciális árajánlatokra, a különlegesen kedvező fizetési feltételekre tehet szert.
Bővebb információért keresse az Önhöz legközelebbi kapcsolattartónkat (https://www.praktiker.hu/kapcsolattartok) vagy látogasson el a https://www.praktiker.hu/premium-plusz weboldalra.

Online vásárlás esetén lehetőség van áruházi, személyes fizetési módra. A személyes átvételeknél lehet előre is fizetni. Az előre fizetés nem kötelező, azonban nagyon ajánlott. A házhoz szállításnál is választható utánvét, mint fizetési mód és a behordás is.

Szeretnénk a vírus terjedésének kockázatát minimalizálni, ezért minden áruházi eseményt/rendezvényt bizonytalan ideig elhalasztunk.

Vigyázzunk egymásra!

 • Applikáció

  Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan.
 • Számlakártya

  Használatával gyorsan és egyszerűen igényelhet áfás számlát.
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • E-számla

  Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen.
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!