Oldal tetejére

Ajándékcsomagolás gyorstalpaló: 5 videó, ami segít elsajátítani a csomagolást

Ajándékcsomagolás tippek, ötletek 5 videóban. Gyors és praktikus módszerek, amikkel garantált lesz a siker! Mutatjuk 5 videóban a legjobb megoldásokat – Praktiker ötletek

Ajándékcsomagolás tippek, ötletek 5 videóban. Gyors és praktikus módszerek, amikkel garantált lesz a siker! Mutatjuk 5 videóban a legjobb megoldásokat – Praktiker ötletek

Ajándékozni jó, olykor sokkal jobb, mint kapni, ám ennek a gesztusnak is megvan az árnyoldala - például a csomagolás. Egy szabályos tárggyal – például egy könyvvel vagy egy kuponnal – csak-csak megbirkózik az ember, de mit tegyen, ha egy szabálytalan, testes vagy épp sokszögű ajándékot szeretne csomagolópapír alá rejteni? Az alábbi öt videó megannyi csomagolási trükkje közül garantáltan akad egy-kettő, amit mindenki el tud készíteni. 

22 egyszerű csomagolási tipp

Ebben az összeállításban egyszerű, de mégis látványos tippeket kapunk egy könyv, egy adag sütemény vagy épp egy üveg ital becsomagolásához. A csomagolópapíron kívül nincs egyébre szükség, mint szalagra, ragasztópisztolyra, ollóra és némi kézügyességre. 

Csomagolás apró trükkökkel

Aki eddig azt hitte, hogy saját kezűleg dobozt, kúpot, borítékot készíteni túlságosan trükkös, annak most bebizonyítjuk az ellenkezőjét – sőt azt is megmutatjuk, hogy a kétoldalú ragasztó az ember jó barátja. 

A legolcsóbb csomagolási technikák

Az újrahasznosítás szellemében most azt mutatjuk meg, hogy a karácsonyi csomagolás alkalmával hogyan lehet bevetni a műanyag ásványvizes palackot, a zacskót, illetve hogyan kell csomagolópapírt varrni, mágikus hengerrel díszíteni, és masnival felszerelni. 

Kisebb méretű ajándékok csomagolása

Ékszereket, kozmetikumokat, apró tárgyakat lehet elrejteni azokba a csomagolásokba, amiket csak hajtogatni kell. Ez a videó lépésről-lépésre mutatja be, milyen formákat kell kivágni, és hol kell hajtogatni a színes papírt. 

Kapcsolódó termékeink

Csomagolási ötletek, ha pénzt adunk ajándékba

Aki pénzt szeretne karácsonyra ajándékozni, boríték helyett válasszon egy mókás megoldást az alábbi ötletek közül. Garantált, hogy a megajándékozott örökre emlékezni fog a meglepetésre. 

Kövesse a Praktikert Facebookon is!

 • Kérdése van?

  Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
 • Országos szállítás

  Gyors és biztonságos. Termék kiszállítás az ország bármely területére.
 • Áruházi átvétel

  Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
 • Termékfoglalás

  A megrendelt terméket akár 5 napig lefoglaljuk Önnek!
 • Törzsvásárló

  Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit!
 • Fogyasztóbarát

  Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól!
 • Szakemberkereső

  Találja meg az Önnek megfelelő szakembert a fix24.hu segítségével